Angajăm colegă care să preia un portofoliu full de clienți.

Programul de lucru al salonului este Marți- Vineri 8:00- 20:00 și Sâmbătă 8:00- 16:00.

Turele se decid de către viitoarea colegă câtă vreme se respectă programul specific unui job full-time (40 de ore pe săptămână) și programul de lucru al salonului.

Angajarea se face cu forme legale, adică se semnează un Contract Individual de muncă. Perioada de probă este de o lună. Înainte să preia portofoliul de clienți, va exista o perioadă de training în care va fi platită.

Salariul este fix și se discută la interviu. 

Candidatul ideal pentru acest post de lucru trebuie să aibă o diplomă de califiare în domeniu însă experiența nu este obligatorie. Noi ne vom ocupa de trainingul noii colege pentru ca aceasta să realizeze manichiuri cu Bio Gel la cele mai înalte standarde.

Pentru mai multe detalii și pentru a stabili un interviu, te rugăm să suni la 0741230240 -Andreea (manager). 

Bio Sculpture

Te invităm să intri în lumea noastră, unde manichiura este realizată cu scopul însănătoșirii unghiilor iar aspectul final va depăși orice așteptare. Salon de manichiură exclusiv Bio Sculpture, înființat în 2016, într-o locație dragă nouă dar și clientelor noastre.

Manichiura cu Bio Gel by Bio Sculpture este o manichiură realizată prin tehnică non-invazivă și gentilă cu unghiile naturale. Mai multe detalii despre această procedură veți găsi în paginile acestui website, în special în secțiunea “Întrebări frecvente”.

Procedura durează 2 ore și presupune îndepărtare produs (dacă există), realizarea manichiurii și aplicare Bio Gel. Pentru că fiecare brand are o tehnică specifică de îndepărtare și pentru că noi nu avem freze, nu îndepărtăm produse aplicate în alte saloane, ceea ce înseamnă că trebuie să vă asigurați că ne vizitați cu unghiile curate, fără produs.

Această manichiură rezistă 3-4 săptămâni datorită opțiunilor de geluri pe care le alegem în funcție de flexibilitatea /nevoile unghiilor. Astfel reușim să garantăm rezistență tuturor celor care ne calcă pragul.

Manichiura cu Bio Gel costă între 150-170 RON  în funcție de experiența tehnicianului care realizează manichiura.

Manichiura Bio Gel se adresează tuturor femeilor care își doresc o manichiură cu gel (nu gel clasic!) dar care nu le distruge unghiile prin tehnica de aplicare/ îndepărtare, nu se desprinde sau ciobește, nu doare/arde și nu se pilește nimic. Dacă faceți parte din categoria celor care au avut experiențe neplăcute în alte saloane, atunci salonul Nailtreat si manichiura Bio Gel este ce ați căutat în tot acest timp!

Sterilizarea este de o importanță crucială pentru noi, de aceea vă putem asigura că respectăm toate standardele impuse de lege. Curățarea și sterilizarea instrumentarului, dar și curățenia în salon și dezinfectarea tuturor suprafețelor se realizează cu rigurozitate după fiecare clientă!

**fiecare programare are alocat un timp de 2h și include îndepărtare produs (Bio Gel), curățarea unghiilor, reaplicare Bio Gel.
** nu realizăm nail art la cerere pentru că timpul nu ne permite. Manichiura Bio Gel trebuie aplicată impecabil pentru rezistență și aspectul final și nu putem aloca mai mult de 2h fiecărei cliente. Pentru nail art simplu și rapid se poate discuta cu tehnicianul, însă nu este obligatoriu!
** pentru neprezentare sau anulare în ziua programării se achită 50% din valoarea serviciului dacă doriți să vă reprogramați în salonul nostru.

** adresa este Lt Col Dumitru Papazoglu 96, etaj 1, ap 1.
** numarul de telefon pentru programări este 0217953400.

Shopping Cart