Dana Săvuică a ales Bio Gel

Dana Săvuică este o femeie pe care o noi o admirăm foarte tare și vă puteți imagina bucuria cu care am primit vestea că își dorește să ne viziteze pentru a încerca Bio Gelul!

Zis și făcut! Ne-am întâlnit înainte de vacanța Danei în Grecia și am stat de vorbă despre manichiură în general, despre experiențele ei cu mai multe sisteme de manichiură dar mai ales despre motivul pentru care noi recomandăm Bio Gelul tuturor femeilor care nu se regăsesc în serviciile oferite pe piața din România.

Dana Săvuică | Bio Sculpture
FACT: Bio Gelul este singurul produs de pe piață care rămâne CU ADEVĂRAT extrem de flexibil după polimerizare ceea ce îi permite să se miște în voie odată cu placa unghială! Astfel cazurile de lifting și/sau ciobire sunt imposibile. Visul fiecare femei, așa-i?
Dana Săvuică | Bio Sculpture

Vizita la sediul nostru a fost filmată live și puteți urmări o parte din discuție pe Facebook-ul Danei aici

A doua jumătate a discuției s-a mutat pe Instagram și puteți găsi video-ul aici

Dana Săvuică | Bio Sculpture
Dacă vă doriți mai mult decât o manichiură atunci serviciul Bio Gel o să satisfacă cerințele și celor mai perfecționiste dintre voi!

Dana ne va ține la curent cu evoluția manichiurii sale, mai ales că era foarte curioasă cum va rezista cu atâta soare, apă și nisip! Noi i-am garantat că manichiura ei va arăta impecabil după 3 săptămâni și că va deveni dependentă de această manichiură!

Watch this space!

Shopping Cart