Dana Savuica a ales Bio Gel

Dana Savuica este o femeie pe care o noi o admiram foarte tare si va puteti imagina bucuria cu care am primit vestea ca isi doreste sa ne viziteze pentru a incerca Bio Gelul!

Zis si facut! Ne-am intalnit inainte de vacanta Danei in Grecia si am stat de vorba despre manichiura in general, despre experientele ei cu mai multe sisteme de manichiura dar mai ales despre motivul pentru care noi recomandam Bio Gelul tuturor femeilor care nu se regasesc in serviciile oferite pe piata din Romania.

 

FACT: Bio Gelul este singurul produs de pe piata care ramane CU ADEVARAT extrem de flexibil dupa polimerizare ceea ce ii permite sa se miste in voie odata cu placa unghiala! Astfel cazurile de lifting si/sau ciobire sunt imposibile. Visul fiecare femei, asa-i?

Vizita la sediul nostru a fost filmata live si puteti urmari o parte din discutie pe Facebook-ul Danei aici

A doua jumatate a discutiei s-a mutat pe Instagram si puteti gasi video-ul aici

 

 

Daca va doriti mai mult decat o manchiura atunci serviciul Bio Gel o sa satisfaca cerintele si celor mai perfectioniste dintre voi!

Dana ne va tine la curent cu evolutia manichiurii sale, mai ales ca era foarte curioasa cum va rezista cu atata soare, apa si nisip! Noi i-am garantat ca manichiura ei va arata impecabil dupa 3 saptamani si ca va deveni dependenta de aceasta manichiura!

Watch this space!

 

 

Lasă un răspuns