Contact

Ne puteți contacta prin oricare dintre mijloacele de mai jos sau prin completarea formularului de contact aflat în partea de jos a paginii.

Str. Lt. Col. Dumitru Papazoglu nr. 96, București

Andreea Lascu | Bio Sculpture

Andreea Lascu

Distribuitor și Educator Bio Sculpture Romania începând cu anul 2016

Trainer OPI – Topline 2014-2015

Tehnician Bio Sculpture în UK 2009-2013

Dorința mea de a importa și distribui produsele Bio Sculpture pe piața din România s-a născut odată cu acceptarea că niciun alt sistem de manichiură nu-mi va oferi oportunitatea de a depăși limitele impuse de industrie. Cu toții suntem de acord că serviciul de manichiură în salon trebuie să fie unul rapid dar perfect executat, cu rezultate impecabile și de durată dar și orientat către fidelizarea clientelor. Bio Sculpture mi-a oferit odată această șansă în cei 4 ani în care am colaborat cu Bio Sculpture în UK iar eu doresc să împărtășesc cu voi această experiență.

Consider că fiecare tehnician din Romania merită să facă cunoștință cu acest sistem de manichiură care promite, dincolo de rezultate tehnice impecabile, și posibilitatea de a construi o carieră. Această viziune este o nouă abordare în ceea ce privește serviciul de manichiură de salon. Oportunitățile pe care Bio Sculpure le prezintă o să satisfacă așteptările fiecărui tehnician de unghii pasionat de această meserie. Creativitatea, inițiativa și dorința de a învăța și de a livra servicii la cel mai înalt standard sunt imperative pentru o colaborare de succes cu Bio Sculpture. Dacă încă nu ți-ai găsit locul unic în această industrie te invit să pășești în universul Bio Sculpture.

Pe curând,

Andreea

Formular de contact
Shopping Cart