People photo created by nakaridore - www.freepik.com

Lucratul la negru

Încurajăm fiecare persoană care își dorește să plece la drum pe propriile puteri să-și deschidă propria afacere, însă nu încurajăm desfășurarea activității într-o încăpere improvizată în propriul apartament. Atât clientele, cât și persoanele care apelează la astfel de practici, ar trebui să fie conștiente de riscuri, să-și asume întregul proces și să-și dorească să se ridice la cele mai înalte standarde pentru ca acest domeniu să-și păstreze frumusețea, calitatea și unicitatea.

Este lampa UV dăunătoare?

Lămpile UV sunt folosite timp de opt minute sau mai puțin, o dată sau de două ori pe lună, astfel că clientele au un risc mult mai mare de expunere la raze UV de la soare în timp ce conduc mașina spre salon și înapoi decât dacă își fac o viață întreagă manichiura cu lampa UV.

Alergii ale pielii

ATENȚIE! Aveți grijă la gelurile UV, la lumina UV și la becurile/LED-urile utilizate în luminile UV care după un timp nu mai produc suficientă lumina UV și vor lăsa ingrediente nepolimerizate în produs, ceea ce duce la polimerizare incompletă.

Manichiura semipermanentă EVO

Pentru că multe dintre voi ne-ați întrebat despre sistemul semipermanent EVO am hotărât să vă punem la dispoziție acest video step by step, în speranța că veți decide să purtați în continuare un produs premium pe unghiile voastre și nu veți opta pentru produse no-name care vă vor distruge unghiile.

Propuneri toamnă-iarnă by Bio Sculpture

Specialiștii spun că vom vedea în trend noi aspecte neutrale, cum ar fi crem, bej și gri, scorțișoară, tonuri de șampanie și sclipici de aur, plus tonuri de vin roșu sau tonuri mai profunde pentru perioada de tranziție, importante pentru acomodarea cu vremea rece și hainele groase.

Shopping Cart