Este lampa UV dăunătoare?

Lămpile UV sunt folosite timp de opt minute sau mai puțin, o dată sau de două ori pe lună, astfel că clientele au un risc mult mai mare de expunere la raze UV de la soare în timp ce conduc mașina spre salon și înapoi decât dacă își fac o viață întreagă manichiura cu lampa UV.

Alergii ale pielii

ATENȚIE! Aveți grijă la gelurile UV, la lumina UV și la becurile/LED-urile utilizate în luminile UV care după un timp nu mai produc suficientă lumina UV și vor lăsa ingrediente nepolimerizate în produs, ceea ce duce la polimerizare incompletă.

Manichiura semipermanentă EVO

Pentru că multe dintre voi ne-ați întrebat despre sistemul semipermanent EVO am hotărât să vă punem la dispoziție acest video step by step, în speranța că veți decide să purtați în continuare un produs premium pe unghiile voastre și nu veți opta pentru produse no-name care vă vor distruge unghiile.

Propuneri toamnă-iarnă by Bio Sculpture

Specialiștii spun că vom vedea în trend noi aspecte neutrale, cum ar fi crem, bej și gri, scorțișoară, tonuri de șampanie și sclipici de aur, plus tonuri de vin roșu sau tonuri mai profunde pentru perioada de tranziție, importante pentru acomodarea cu vremea rece și hainele groase.

Bio Gel | Bio Sculpture

Manichiura cu oja Gemini – pas cu pas

Forma bordului liber trebuie să fie naturală, fără să agațe și destul de rotunjită la colțuri pentru o purtare lejeră! Nu uita că forma foarte pătrată se adresează unghiilor care sunt construite din produs artificial. Altfel o unghie naturală cu colțurile pătrate nu o să reziste fără să se rupă/ciobească iar dacă nu se întâmplă asta, atunci se vor toci de la purtare. Și cum îți dorești să arate manichiura ta în 2-3 zile, ciobită și tocită la colțuri sau încă perfectă deoarece ai dat forma corectă?

Shopping Cart