Vrei să intri în posesia Bio Gelului? Află cum în acest articol!

Când vine vorba despre alegerile pe care trebuie să le facem când pornim la drum în încercarea de a deveni un tehnician de unghii profesionist, și de a avea un salon la cele mai înalte standarde, avem tendința să devenim foarte pretențioase și să ridicăm nivelul așteptărilor. Pachetele Bio Sculpture vin în completarea acestor cerințe, fiind brand lider pe piața internațională, unde calitatea și experiență unică primează.

BIO GEL | Bio Sculpture

Pentru astăzi ne-am propus să clarificăm puțin termenii și condițiile achiziționării unor astfel de pachete, să detaliem toate kit-urile Bio Sculpture de care te poți bucura, precum și ce conține fiecare, astfel ca tu să îți faci o idee cât mai amănunțită și mai clară legată de beneficiile pe care le poți avea într-o astfel de colaborare.

  

Ne adresăm unui spectru larg de profil de client, dar cu cerința esențială de a lucra într-un salon, și nu acasă. Încurajăm dezvoltarea business-urilor proprii în condiții cât mai profesioniste și orientate către experiența clientului, cu aparatură și tehnici de lucru moderne.

Bio Sculpture vă pune la dispoziție următoarele variante și avantaje:

  1. Pachetul Intro

  2. Pachetul Basic

  3. Pachetul Professional

  4. Pachetul Salon Partener

1. INTRO

Se adresează profesioniștilor care lucrează în salon și vor să testeze Bio Gel.

Practic este pachetul cu ajutorul căruia testezi produsul, începi să-i cunoști avantajele și principiile de funcționare, primești feedback de la clientele tale, iar dacă la final ești mulțumită (garantăm că vei fi) și vrei să implementezi serviciile Bio Sculpture în salonul tău, trebuie să mergi mai departe și să alegi unul dintre pachetele 2, 3 sau 4.

Pachetul INTRO se poate achiziționa o singură dată, este urmat de un tutorial step-by-step și are 22% reducere față de lista de prețuri. Ai nevoie de instrumentar propriu, lampă LED și minimul de experiență de lucru pentru a le putea testa corect. Link aici

2. BASIC

Se adresează profesioniștilor care lucrează în salon și care au deja propriul instrumentar și lampă LED funcțională.

Dacă îți dorești o alternativă sănătoasă la gelul clasic, ai alergie la praf și nu te identifici cu tehnicile gelului clasic, dacă vrei să-ți mărești baza de cliente prin fidelizare cu ajutorul unui produs pe care nu-l au cele care lucrează acasă, dacă îți dorești un produs premium și rezistent, fii sigură că pachetul Basic este ce îți trebuie!

 Pachetul BASIC include un curs GRATUIT obligatoriu, de o zi, care se ține la sediul Bio Sculpture din București și care se stabilește după achiziționarea pachetului. În cadrul cursului vei învăța să faci corect pregătirea unghiilor printr-o tehnică non-invazivă (fără freze), vei învăța să alegi gelurile Bio Gel în funcție de nevoile fiecărei cliente în parte, cum să aplici Bio-Gel pentru rezultate impecabile și rezistente și cum să îndepărtezi Bio-Gel corect pentru a menține unghiile sănătoase.

Îți dorești să faci parte din comunitatea tehnicienilor acreditați Bio Sculpture? Înseamnă că pachetul Basic reprezintă alegerea ideală pentru tine, cu o investiție mică pentru început, dar cu ajutorul căreia vei crește împreună cu noi. Link aici

3. PROFESSIONAL 

Se adresează profesioniștilor care lucrează în salon, care au deja propriul instrumentar și lampă LED funcțională și care își doresc să urmeze cursul în orașul de reședință sau în salonul în care lucrează. Pachetul Professional este ceea ce îți trebuie dacă vrei să te vizităm pentru un curs individual.

Pachetul Professional include un curs GRATUIT obligatoriu, de o zi, curs 1 la 1 care se va ține la tine în salon și care se stabilește după achiziționarea pachetului. În cadrul cursului vei învăța să faci corect pregătirea unghiilor printr-o tehnică non-invazivă (fără freze), vei învăța să alegi gelurile Bio Gel în funcție de nevoile fiecărei cliente în parte, cum să aplici Bio-Gel pentru rezultate impecabile și rezistente și cum să îndepărtezi Bio-Gel corect pentru a menține unghiile sănătoase.

Cu pachetul Professional te bucuri de toate avantajele de la pachetul Basic și este potrivit pentru tine dacă lucrezi în afara Bucureștiului sau dacă vrei să te vizităm în propriul salon, dacă ai nevoie să îți fie facilitat accesul la mai multe produse Bio Gel și dacă îți dorești să faci parte din comunitatea tehnicienilor acreditați Bio Sculpture. Link aici  

 

4. SALON PARTENER

Se adresează profesioniștilor care lucrează în salon, care au încercat deja Bio-Gel și care vor să devină parteneri. Pachetul Salon Partener conține tot ce ai nevoie pentru a avea masa complet utilată Bio Sculpture!

Pachetul Salon Partener include un curs GRATUIT obligatoriu, de două zile, care se va ține la tine în salon și care se stabilește după achiziționarea pachetului. Vei fi listat și promovat pe toate canalele noastre ca Salon Partener (Google, Facebook și Social Media), beneficiezi de 16% reducere față de lista de prețuri și te bucuri de discount-uri la comenzile ulterioare în funcție de praguri de comenzi, discounturi între 5% și 20%.

În cadrul cursului vei învăța să faci corect pregătirea unghiilor printr-o tehnică non-invazivă (fără freze), vei învăța să alegi gelurile Bio Gel în funcție de nevoile fiecărei cliente în parte, cum să aplici Bio-Gel pentru rezultate impecabile și rezistente, cum să îndepărtezi Bio-Gel corect pentru a menține unghiile sănătoase, cum să repari cu mătase unghia ruptă, dar îți vor fi prezentate și opțiuni de nail art. Link aici

Așadar, oricare ar fi alegerea ta, fii sigură că ești pe mâini bune! Bio Gel este singurul sistem pentru unghii cu o siguranță de 5 stele, recunoscut de toți specialiștii în domeniu. Alege pachetul care ți se potrivește și fă-ți visul să devină realitate!

Experimentează diferența alături de Bio Sculpture și pleacă împreună cu noi într-o călătorie estetică, în care serviciile profesionale, de calitate, produsele premium și experiența totală a clientului sunt cele care te recomandă. Construiește-ți o identitate de care să fii mândră și lucrurile bune nu vor înceta să apară!

HEALTHY | ETHICAL | PROFESSIONAL

Shopping Cart