Avantajele Bio Gelului

Bio GelSuntem siguri că te-ai întrebat tot timpul care este secretul Bio Gelului! Pentru că multe femei au arătat interes brandului nostru, am decis să explicăm în detaliu care sunt marile avantaje ale gelului nostru unic, neegalat de 30 de ani de când activează pe piața internațională.
Ei bine, îți prezentăm Bio Gelul sau asul din mânecă și te lăsăm pe tine să tragi concluziile, manichiuristă sau clientă deopotrivă!

Bio SculptureBio Gelul este lider printre sistemele de gel de peste 30 de ani și este imbatabil la toate categoriile care primează în acest domeniu, și anume: aspect (se aplică în strat extrem de subțire și arată natural), sănătate (dovada unghiilor care poartă Bio Gel de ani de zile o aveți în pozele de mai jos), durabilitate (rezistență între 3-8 săptămâni), simplitate (tehnica de lucru este lipsită de artificii inutile) și ușurința în aplicare și îndepărtare (se îndepărtează prin împachetare cu Gel Remover). Practic toate cerințele unui tehnician profesionist vor fi satisfăcute cu acest produs minunat!
Aplicat fără necesitatea creării aderenței pe placa unghială și fără primeri, gelurile flexible Bio Gel au avantajul că nu se vor desprinde, nu se vor crăpa, nu se vor fisura sau ciobi la bordul liber, dacă sunt aplicate corect și sunt respectați toți pașii!! De aceea este imperios necesar cursul Bio Sculpture!

Întărește, susține și înlesnește creșterea unghiilor în mod natural, fără să le compromită viitorul. Nu există inhalare de praf, vapori sau mirosuri urâte și nicio pilire excesiva înainte, în timpul sau după aplicare.
Gelul poate fi îndepărtat rapid și în siguranță în decurs de zece până la cincisprezece minute cu Bio Sculpture Gel Remover (Soak Off).
 
Se aplică în straturi subțiri iar aspectul este unul natural, fără utilizarea de substanțe care sufocă unghiile. Este un gel de puternic și rezistent, dar flexibil, care susține capacitatea plăcii unghiale de a se îndoi, fără a se crăpa sau a suferi modificări. Nu se va deprinde, nu se va rupe, nu se va ciobi la bordul liber pentru săptămâni întregi (uneori chiar până la 8 săptămâni!) și se usucă instantaneu sub o lumină UV-A.
 
Deținem în portofoliu o gamă extensivă de culori de gel de unde vă puteți alege din peste 100 de culori diferite.
Schimbați nuanța culorii preferate adăugând culori mai strălucitoare, desene, sclipici sau perle pentru posibilități interminabile.

Deci, ce mai aștepți? Fie că ești tehnician la început de drum și nu știi încă cum să te diferențiezi de restul dar știi cu siguranță că îți dorești să te situezi în top alături de cei mai buni, fie că ești experimentată și cu o bază de cliente fidele cărora încerci să le oferi constant ce e mai bun pentru sănătatea lor, Bio Gel by Bio Sculpture este gelul potrivit și răspunsul tuturor nevoilor, atât ale tale ca tehnician dar și ale clientelor care sunt tot timpul în căutare de ceva mai bun!

Healthy | Ethical | Professional

Shopping Cart