Avantajele Bio Gelului

Gel colorat No. 235 Love

Suntem siguri ca te-ai intrebat tot timpul care este secretul Bio Gelului! Pentru ca multe femei au aratat interes brandului nostru, am decis sa explicam in detaliu care sunt marile avantaje ale gelului nostru unic, neegalat de 30 de ani de cand activeaza pe piata internationala.
Ei bine, iti prezentam Bio Gelul sau as-ul din maneca si te lasam pe tine sa tragi concluziile, manichiurista sau clienta deopotriva!

Bio Gelul este lider printre sistemele de gel de peste 30 de ani si este imbatabil la toate categoriile care primeaza in acest domeniu, si anume: aspect (se aplica in strat extrem de subtire si arata natural), sanatate (dovada unghiilor care poarta Bio Gel de ani de zile o aveti in pozele de mai jos), durabilitate (rezistenta intre 3-8 saptamani), simplitate (tehnica de lucru este lipsita de artificii inutile) si usurinta in aplicare si indepartare (se indeparteaza prin impachetare cu Gel Remover). Practic toate cerintele unui tehnician profesionist vor fi satisfacute cu acest produs minunat!
Aplicat fara necesitatea crearii aderentei pe placa unghiala si fara primeri, gelurile flexible Bio Gel au avantajul ca nu se vor desprinde, nu se vor crapa, nu se vor fisura sau ciobi la bordul liber, daca sunt aplicate corect si sunt respectati toti pasii!! De aceea este imperios necesar cursul Bio Sculpture!
Intareste, sustine si inlesneste cresterea unghiilor in mod natural, fara sa le compromite viitorul. Nu exista inhalare de praf, vapori sau mirosuri urate si nicio pilire excesiva inainte, in timpul sau dupa aplicare.
Gelul poate fi indepartat rapid si in siguranta in decurs de zece pana la cincisprezece mi-nute cu Bio Sculpture Gel Remover (Soak Off).
 
 
Se aplica in straturi subtiri iar aspectul este unul natural, fara utilizarea de substante care sufoca unghiile. Este un gel de puternic si rezistent, dar flexibil, care sustine capacitatea placii unghile de a se indoi, fara a se crapa sau a suferi modificari. Nu se va deprinde, nu se va rupe, nu se va ciobi la bordul liber pentru saptamani intregi (uneori chiar pana la 8 saptamani!) si se usuca instantaneu sub o lumina UV-A.
 
 
 
Detinem in portofoliu o gama extensiva de culori de gel de unde va puteti alege din peste 100 de culori diferite.
Schimbati nuanta culorii preferate adaugand culori mai stralucitoare, desene, sclipici sau perle pentru posibilitati interminabile.
 
 

Deci, ce mai astepti? Fie ca esti technician la inceput de drum si nu stii inca cum sa te diferentiezi de restul dar stii cu siguranta ca iti doresti sa te situezi in top alaturi de cei mai buni, fie ca esti experimentata si cu o baza de cliente fidele carora incerci sa le oferi constant ce e mai bun pentru sanatatea lor, Bio Gel by Bio Sculpture este gelul potrivit si raspunsul tuturor nevoilor, atat ale tale ca technician dar si ale clientelor care sunt tot timpul in cautare de ceva mai bun!

 

 

 

 

Healthy | Ethical | Professional

 

Lasă un răspuns