Scurtează și dă formă unghiilor folosind pila Thin Black File, sau orice altă pilă cu grit mare.

 

 

3. APLICARE SEMIPERMANENTĂ

2 Videos
  • Baza trebuie aplicată din 2 straturi cu polimerizare între ele:

  1. Primul strat de bază se realizează cu o cantitate mică de gel. Pensulează foarte bine și dă formă gelului pe lângă cuticulă, pe laterale și nu uita să sigilezi bordul liber. Acesta este stratul care va face priză cu porii plăcii unghiale, de aceea, insistăm să-l pensulezi foarte bine. POLIMERIZEAZĂ 30 SECUNDE ÎN LAMPA LED.

  2. Al doilea strat de bază este pentru autonivelare. Aplică o cantitate mai mare de bază, potrivită însă în funcție de mărimea unghiei, și fără presiune oferă unghiei un pic de volum pentru ca gelul să poată “curge” și să niveleze micile denivelări/goluri.
  3. Nivelarea și crearea apex-ului: șterge excesul de produs din pensulă pe bordul liber și cu pensula subțire UPPER ARCH, trage gelul spre zona de stres a unghiei.

Verifică nivelarea obținută mișcând unghiile pentru ca lumina de la masă să se reflecte în gel.

Înainte să introduci mâna clientei în lampă, verifică să nu fi curs în cuticulă.

POLIMERIZEAZĂ 60 SECUNDE ÎN LAMPA LED.

  • Degresarea bazei

După polimerizarea bazei, degresează unghiile cu Nail Cleanser trăgând reziduul lipicios dinspre cuticulă înspre vârf. Recomandarea noastră este să trimiți clienta să se spele pe mâini cu apă și săpun pentru ca degresarea să fie impecabilă. Astfel vei scăpa și de firicelele de cotonetă rămase după degresare iar aplicarea culorii va fi impecabilă.

  • Aplicarea primului strat de culoare

Aplică stratul de culoare cu o cantitatea mai mică de gel pe pensulă pentru a putea aranja culoarea pe lângă cuticulă și sigilează, apoi mai adaugă puțina culoare pe pensulă si pensulează din nou unghia, de data aceasta pentru a oferi intensitatea stratului de gel. POLIMERIZEAZĂ 30 SECUNDE ÎN LAMPA LED.

  • Aplicarea stratului 2 de culoare

Respectă aceiași pași ca la primul strat de culoare. 

  • Aplicarea stratului de rezistență cu EVO CONTOUR

Aplică peste culoare un strat de EVO Contour Base & Build pentru a oferi extra suport unghiilor. Dacă este nevoie de nivelare sau crearea unui apex, atunci șterge excesul de gel de pe pensulă pe bordul liber al unghiei și trage gelul înspre mijlocul unghiei (zona de stres). Acest pas este mai ales necesar în cazul unghiilor lungi. POLIMERIZEAZĂ 30 SECUNDE ÎN LAMPA LED.

  • Aplicarea stratului lucios/ mat

Aplică un strat subțire de EVO Gloss Gel pentru luciu sau EVO Suede Matte Gel pentru a mătui și POLIMERIZEAZĂ 60 SECUNDE ÎN LAMPA LED.

Atenție! Nu aplica acest strat gros pentru că riști ca EVO Gloss să se mătuiască după degresare iar EVO Suede să nu fie destul de mat. Dacă EVO Suede prezintă după degresare mici porțiuni unde nu-ți place mătuirea, poți mătui ușor acea porțiune cu un buffer mai tocit sau Grey Square.

Degresează unghiile cu Nail Cleanser.

 

 

Shopping Cart