Care este identitatea noastră?

Noi suntem distribuitorul oficial al Bio Sculpture în România și operăm un salon dedicat exclusiv produselor Bio Sculpture.  Respectăm în întregime tehnicile și standardele impuse de Bio Sculpture SA.

Ce servicii oferim?

Punem la dispoziție servicii de manichiură cu Bio Gel, o tehnică non-invazivă și delicată pentru unghiile naturale. Detalii suplimentare despre această procedură pot fi găsite în paginile acestui website, în special în secțiunea de FAQs (întrebări frecvente). Nu realizăm manichiură semipermanentă, gel clasic/construcție, aplicarea de tipsuri sau acryl.

Cum fac programare la manichiură?

Accesând link-ul către programatorul nostru online aici

Cum fac programare la pedichiură?

Programările la pedichiură se realizează doar prin Whatsapp 0741230240. Vă rugăm să ne trimiteți poze cu unghiile și tălpile, detalii despre perioada când doriți să ne vizitați și intervalul orar.

Prețurile pentru serviciul de pedichiură le puteți vedea mai jos.

Care este prețul pentru manichiura cu Bio Gel?

În salonul nostru, manichiura cu Bio Gel costă 200 RON. Prețul poate varia în funcție de fiecare salon partener. Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să contactați direct partenerul.

La Nailtreat oferim o gamă variată de peste 110 culori din care puteți alege. Putem chiar personaliza manichiura cu o culoare unică, creată în salonul nostru!

Cât timp durează serviciul de manichiură cu Bio Gel?

Procedura durează 2 ore și implică îndepărtarea produsului (Bio Gel – dacă este cazul), igienizarea unghiilor și aplicarea Bio Gel.

Deoarece fiecare brand are propriile tehnici specifice de îndepărtare, iar Bio Gel este îndepărtat folosind împachetarea cu Gel Remover și folie de aluminiu, nu putem îndepărta produse aplicate în alte saloane. Vă rugăm să veniți cu unghii curate, fără produs.

Cât de rezistentă este manichiura cu Bio Gel?

Această manichiură are o durabilitate de 3-4 săptămâni, datorită opțiunilor de geluri pe care le selectăm în funcție de flexibilitatea și nevoile unghiilor. Astfel, putem garanta rezistența pentru toți clienții noștri.

Pentru cine este potrivită manichiura cu Bio Gel?

Manichiura cu Bio Gel este destinată tuturor femeilor care doresc o manichiură cu gel (dar nu gel clasic!) care să nu dăuneze unghiilor prin tehnica de aplicare și îndepărtare, care să nu se desprindă sau să se ciobească, care să nu provoace disconfort sau senzații de arsură și care să nu necesite pilire. Dacă ați avut experiențe neplăcute în alte saloane, atunci manichiura cu Bio Gel este ceea ce ați căutat.

Vă recomandăm să verificați și lista Saloanelor Partenere dacă doriți să găsiți un salon mai aproape de locația dvs. Personalul fiecărui salon partener a fost instruit de către noi, iar rezultatele sunt garantate de fiecare partener în parte.

Preturi pedichiura orientata medical

Sterilizarea se realizează cu autoclav!

Sterilizarea reprezintă o prioritate absolută pentru noi, și vă asigurăm că respectăm în mod strict toate standardele impuse de lege. Ne preocupăm de curățarea, dezinfectarea și sterilizarea instrumentarului, precum și de igiena generală a salonului și de dezinfectarea tuturor suprafețelor în mod riguros după fiecare clientă!

Pentru informații mai detaliate despre procesul de sterilizare, vă invităm să accesați următorul link: https://bio-sculpture.ro/sterilizarea-tot-ce-trebuie-sa-stii/

 

Fiecare programare este planificată pentru o durată de 2 ore și include îndepărtarea produsului (Bio Gel), curățarea unghiilor și a cuticulelor, precum și reaplicarea Bio Gel.Realizăm nail art doar dacă timpul disponibil ne permite. Manichiura Bio Gel trebuie aplicată cu atenție și precisitate pentru a obține rezistență și un aspect natural, de aceea nu putem aloca mai mult de 2 ore pentru fiecare clientă. În cazul în care doriți un nail art simplu și rapid, vă recomandăm să îndepărtați produsul acasă. Decizia privind nail art-ul se ia în colaborare cu tehnicianul nostru, în funcție de compatibilitatea cu produsele noastre. Pentru utilizarea ștampilelor sau a stickerelor, se percepe o taxă de 10 RON per unghie.Vă informăm că în cazul în care nu vă prezentați la programare sau anulați în ziua programării, se va percepe 100% din valoarea serviciului, în cazul în care doriți să vă reprogramați în salonul nostru.

Căutăm să angajăm manichiuristă, fie cu, fie fără experiență în domeniu! Experiența reprezintă un avantaj în procesul de selecție al candidatei ideale.Turele de lucru vor fi stabilite de viitoarea colegă, în măsura în care se respectă programul specific unui loc de muncă full-time (40 de ore pe săptămână) și programul de lucru al salonului. Suntem deschiși și la angajarea în regim part-time.Angajarea se va realiza în conformitate cu legislația în vigoare, prin semnarea unui Contract Individual de Muncă. Perioada de probă este de o lună, iar înainte de preluarea portofoliului de clienți, va exista o perioadă de training, pentru care vei fi remunerată.Salariul pentru un program full-time este fix, în timp ce pentru un program part-time se va aplica un comision. Detaliile salariale vor fi discutate în cadrul interviului, în funcție de experiența candidatului.Candidatul ideal pentru acest post trebuie să aibă o diplomă de calificare în domeniu, însă experiența nu este obligatorie. Vom oferi training noii colege, pentru a realiza manichiuri cu Bio Gel la cele mai înalte standarde. Durata trainingului va depinde de experiența anterioară a candidatului, deoarece ne dorim să fim eficienți din punct de vedere al timpului și costurilor materiale, colaborând doar cu persoane serioase, care își doresc să profeseze într-un mediu plăcut, alături de oameni pasionați.Pentru mai multe detalii și pentru a stabili un interviu, te rugăm să suni la numărul 0741230240 și să vorbești cu Andreea, managerul nostru.

Program și adresă salon 

Program Marți – Vineri 8:00 – 20:00, Sâmbătă 8:00-16:00

Adresa este Lt. Col. Dumitru Papazoglu 96, etaj 1, ap 1.

În imediata vecinătate a Mall Vitan. Intrarea pe stradă se face din Nerva Traian.

 

Shopping Cart