Salonul Nailtreat

Cine suntem?

Salonul nostru este distribuitorul oficial al Bio Sculpture în România. Lucrăm exclusiv cu produse Bio Sculpture și respectăm tehnicile și standardele impuse de Bio Sculpture SA.

Ce fel de servicii oferim?

Oferim serviciul de manichiură Bio Gel. Tehnică non-invazivă și gentilă cu unghiile naturale. Mai multe detalii despre această procedură veți găsi în paginile acestui website, în special în secțiunea Întrebări frecvente. Nu lucrăm semipermanentă sau gel clasic/ construcție, tipsuri, acryl.

Pedichiura este orientată medical, informații despre proceduri dar și programările se fac doar prin Whatsapp 0741230240 – Andreea Lascu 

Cât durează serviciul de manichiură Bio Gel?

Procedura durează 2 ore și presupune îndepărtare produs (Bio Gel -dacă există), igienizarea unghiilor și aplicare Bio Gel. 

Pentru că fiecare brand are o tehnică specifică de îndepărtare și pentru că Bio Gel se îndepărtează prin împachetare cu Gel Remover, nu îndepărtăm produse aplicate în alte saloane. Vă rugăm să ne vizitați cu unghiile curate, fără produs.

Cât rezistă manichiura Bio Gel?

Această manichiură rezistă 3-4 săptămâni datorită opțiunilor de geluri pe care le alegem în funcție de flexibilitatea/ nevoile unghiilor. Astfel, reușim să garantăm rezistență tuturor celor care ne calcă pragul.  

Cât costă manichiura Bio Gel?

În salonul nostru manichiura cu Bio Gel costă 170 RON. Prețul diferă în fiecare salon partener. Pentru detalii, contactați direct partenerul..

Varietate de peste 110 culori din care poți alege. Putem chiar să personalizăm manichiura cu o culoare unică, creată de noi pe loc!

Cui se adresează manichiura Bio Gel?

Manichiura Bio Gel se adresează tuturor femeilor care își doresc o manichiură cu gel (dar nu gel clasic!) care nu le distruge unghiile prin tehnica de aplicare/ îndepărtare, nu se desprinde sau ciobește, nu doare/ arde și nu necesită pilire. Dacă faci parte din categoria celor care au avut experiențe neplăcute în alte saloane, atunci salonul nostru și manichiura Bio Gel este ce ai căutat în tot acest timp! 

Îți recomandăm să verifici și lista Saloanelor Partenere dacă dorești un salon mai aproape de tine. Personalul fiecărui salon partener este instruit de către noi, însă rezultatele vor fi garantate de fiecare partener în parte.

Sterilizare cu autoclav

Sterilizarea este de o importanță crucială pentru noi, de aceea te putem asigura că respectăm toate standardele impuse de lege. Curățarea și sterilizarea instrumentarului, dar și curățenia în salon și dezinfectarea tuturor suprafețelor se realizează cu rigurozitate după fiecare clientă!

Mai multe detalii despre pașii sterilizării vei găsi aici 

**fiecare programare are alocat un timp de 2h și include îndepărtare produs (Bio Gel), curățarea unghiilor și cuticulelor, reaplicare Bio Gel. 
** realizăm nail art doar dacă timpul ne permite. Manichiura Bio Gel trebuie aplicată impecabil pentru rezistență și aspect natural și nu putem aloca mai mult de 2h fiecărei cliente. Pentru nail art simplu și rapid se recomandă îndepărtarea produsului acasă. Nailart-ul se decide împreună cu tehnicianul nostru în funcție de compatibilitatea cu produsele noastre! Ștampilă/ sticker 10 Ron/ unghie.
** pentru neprezentare sau anulare în ziua programării se achită 100% valoarea serviciului, dacă dorești să te reprogramezi în salonul nostru.

Angajăm manichiuristă cu sau fără experiență în domeniu! Experiența reprezintă un avantaj în procesul de selectare a candidatei ideale.

Turele se decid de către viitoarea colegă câtă vreme se respectă programul specific unui job full-time (40 de ore pe săptămână) și programul de lucru al salonului. Suntem deschiși și la angajare part-time. 

Angajarea se face cu forme legale, adică se semnează un Contract Individual de muncă. Perioada de probă este de o lună. Înainte să preia portofoliul de clienți, va exista o perioadă de training în care va fi platită.

Salariul este fix pentru full-time și comision pentru part-time. Salariul se discută la interviu în funcție de experiența candidatei.

Candidatul ideal pentru acest post de lucru trebuie să aibă o diplomă de califiare în domeniu însă experiența nu este obligatorie. Noi ne vom ocupa de trainingul noii colege pentru ca aceasta să realizeze manichiuri cu Bio Gel la cele mai înalte standarde. Trainingul durează în funcție de experiența de lucru anterioară, de aceea ne dorim să fim eficienți dpdv al timpului/ costurile materialelor si să colaborăm doar cu oameni serioși care își doresc să profeseze într-un mediu plăcut, alături de oameni pasionați.

Pentru mai multe detalii și pentru a stabili un interviu, te rugăm să suni la 0741230240 -Andreea (manager). 

Detalii salon 

Program Miercuri – Vineri 8:00 – 20:00, Sâmbătă 8:00-18:00

Adresa este Lt. Col. Dumitru Papazoglu 96, etaj 1, ap 1. În imediata vecinătate a Mall Vitan. Intrarea pe stradă se face din Nerva Traian.

Programările se pot realiza online https://www.citybpm.ro/on/RO-0757033055

SAU

telefonic la 0741230240. Dacă nu răspundem imediat, vom reveni cu siguranță. 

Shopping Cart