Summer Ready – Cum să-ți porți vara asta unghiile în trend

Summer Ready | Bio SculptureNe orientăm către nou și ne atrag culorile tari, neon, strălucitor, mat, cu print sau fără, dar care să transmită starea de bine pe care o simțim și noi.

Experimentăm contraste diferite și fun, suntem deschise către ceva ce n-am mai încercat până acum și ne place ineditul ca feeling. Vara nu-i că iarna și dăm frâu liber imaginației. 🙂 Vorbim despre alt gen de abordare față de clasicul roșu, roz pudrat sau negru.

Un subiect numai bun de dezbătut împreună. Ne focusăm pe alegeri inspirate când vine vorba de culoare, dar și de modele îndrăznețe. Există cu siguranță ceva pentru fiecare gust și preferință în parte.

Am inclus în acest articol o selecție cu cele mai frumoase, minimaliste și în trend idei pentru manichiura de vară, un fel de oglindă a feminității.

• GEOMETRIC STYLE

Ușor de realizat cu ajutorul abțibildurilor pe care le puteți găsi online. Cele din imagini sunt achiziționate de la nailartprofessionals.ro
Se pot aplica peste oja clasică (după ce s-a uscat complet) sau între straturile de semipermanenta. În imagine s-au folosit gelurile Bio Sculpture.

• SUNNY SPLASHES

Modelele cu splashuri combinate cu galbenul soarelui pot fi de un real impact atunci când vine vorba de o manichiură reușită. O poți purta la ținute lejere, de vară, rochii vaporoase și pălării cu boruri mari.

• MAT EFFECT

Nimic nu este mai reușit decât o manichiură mată, perfectă. Pe lângă faptul că accentuează forma unghiei, oferă și un efect superb, uneori cu reflexii, care te atrage de la prima vedere.
Combină culorile cu particule fine sclipicioase cu un top coat mat și rezultatele vor fi desăvârșite.

STIAI CĂ? Oja mată a apărut prima dată în anul 2009 pe podiumurile caselor de modă de la New York Fashion Week.

• GALAXY

Ca rezultat o mică galaxie care își schimbă culorile și reprezintă alternativa ideală pentru atunci când orice altceva ți se pare că nu se potrivește, dar și pentru când ești îndrăzneață în atitudine și stil. Pentru rezultate cât mai apropiate de ce vă doriți puteți opta pentru folie de transfer în combinație cu culorile din colecția Galaxy semnată de Bio Sculpture.

• MINIMALIST

Dungi, puncte sau linii- manichiura minimalistă nu a arătat nicicând mai bine. Poate fi purtată oricând, indiferent de ocazie, este specială și ușor de recunoscut.

• PICTURA PE UNGHII

Cu design unic și modele specifice fiecărei personalități în parte, pictura pe unghii reprezintă frâul liber dat creativității, fără limite, care depinde de starea de spirit și de preferințele fiecăruia.

• COLOR PALETTE

Dacă îți dorești să fii și mai îndrăzneață decât tot ce am propus mai sus, atunci îți propunem să optezi pentru a purta o paletă întreagă de culori pe unghii. Internetul este de plin de ‘mood boards’ din care te poți inspira. Iată la ce ne-am gândit noi. Nu-i așa că nu v-ați fi gândit la astfel de combinații? Ieși din tipare cu o alegere bold, we love it!

Cam așa arată sugestiile noastre pentru vară, anotimpul cu cel mai frumos și cald cu soare pe cer. Lumina contrastează și echilibrează nuanțele și ne face să ne simțim sigure pe noi și pline de încredere.

Alege modelul preferat și lasă-te pe mâna specialiștilor pentru ca unghiile tale să fie epicentrul frumuseții tale.

HEALTHY | ETHICAL | PROFESSIONAL

Shopping Cart