Propuneri toamnă-iarnă by Bio Sculpture

Uhm, interesantă stare de toamnă, nu-i așa? Parcă gri-ul are nuanțe nebune, metalizate sau mate, parcă portocaliul a devenit ruginiu, iar pe măsură ce frunzele încep să-și schimbe culoarea, așa și starea noastră de spirit și creativitatea. It’s more than a feeling.

Ca să intrăm în filmul ăsta de septembrie răcoros și cu un octombrie care se apropie cu pași repezi, ne-am gândit să nuanțăm puțin articolul de astăzi cu ce se mai anunță nou în materie de manichiură în trend și ce se poartă în toamnă anului 2019. Știți voi, just în case. 😉

Așa căăă…să începem.

Nights-in-Rome-Colleaction-Pack-2

Specialiștii spun că vom vedea în trend noi aspecte neutrale, cum ar fi crem, bej și gri, scorțișoară, tonuri de șampanie și sclipici de aur, plus tonuri de vin roșu sau tonuri mai profunde pentru perioada de tranziție, importantă pentru acomodarea cu vremea rece și hainele groase.

Nuanța de scorțișoară – ciocolata, un look modern

Un fel de capcană din garderoba unghiilor, este noua ta dragoste la prima vedere. Se potrivește perfect oricărei ținute și conturează o identitate aparte cu focus pe finețe și eleganță. Recomandăm culoarea no 2009 Hot Chocolate by Bio Gel, culoare care este disponibilă și în oja clasică Gemini – aici, iar dacă doriți semipermanenta EVO2 propunerea noastră este culoarea Georgia! Un deliciu!

Culorile granite – deliciu vizual tomnatic

Cu toții suntem de acord că roșul este întotdeauna perfect, dar dacă ne ducem într-o zonă creativă și adăugăm nuanțe de granite, antracit și nuanțele de gri închis cu particule fine strălucitoare, descriem un tablou de toamnă pictat ca o manichiură din reviste. Încearcă de la Bio Sculpture 2 dintre cele mai noi culori, din colecția de iarnă 2019 –  Nights in Rome: no 252 Starlit Cobblestone și no 253 Antique Granite, ambele disponibile și în oja clasica Gemini.

Dark Teal – frunzele de ceai sau culoarea ideală pentru tenurile deschise

Sunt următoarea senzație și vei fi cu mai mult decât un pas înaintea tuturor. Dacă vrei să ai mai mult decât o manichiură, înseamnă că nuanța asta este pentru tine. Îl are pe “vino-ncoa” și transformă orice mână în instrumentul de seducție perfect.

Propunerile noastre pentru Bio Gel sunt no 201 Wilting Bouquet, no 234 Elegance, disponibilă și în oja clasica Gemini iar dacă dorești să optezi pentru semipermanenta EVO2, atunci Olivia este culoarea pe care trebuie să o alegi!

Taupe Mauve – deep deep velvet look

Joacă-te cu clasicul dar îndrăznește să porți altceva. Diferențiază-te de restul printr-o nuanță de taupe mauve care să îmbine nude-ul cu mov-ul în așa manieră încât să nu poți să-ți iei ochii de la unghii. Cumva, mergi la sigur și ai și un as în mânecă. Win-win.

Propunerea noastră este o culoare profundă din noua colecție de toamnă-iarnă 2019, No 254 Mauve Regalia, culoare disponibilă și în oja clasica Gemini.

Perla toamnei

Aspectul de perlă este una dintre cele mai bune variante când vorbim de tranziția de la vară la toamnă. Plăcut ochiului, este o culoare populară și apreciată mai ales de cele care încă își poartă cu mândrie bronzul!

Propunerea noastră este culoarea no 169 The Rebel by Bio Gel, culoare disponibilă și în oja clasica Gemini.

Champagne, please!

O super mare tendință pentru toamna acestui an este culoarea șampaniei care pare că prinde din ce în ce mai mult teren și devine ca un accesoriu, o bijuterie pe unghii care sclipește în orice context. Pentru gusturi îndrăznețe și alegeri premium, varianta propusă de Bio Sculpture este ideală.

Noua culoare din colecția Nights in Rome, no 251 Angelic Statue este acum disponibilă atât în Bio Gel cât și în oja clasica Gemini.

Într-un context de toamnă curatoriat de propriile dorințe și afinități către nuanțe, culori, stări și sentimente care mai de care mai colorate, sau nu, mai mate sau mai strălucitoare, ideea e să-ți placă ce vezi. Și cum opțiunile sunt nenumărate, nu ne rămâne decât să dăm frâu liber imaginației și să ne bucurăm de perioada asta frumoasă, plină de tonuri calde și pătrunzătoare.

Poți opta să te lași pe mâna profesionistului tău în domeniul îngrijirii unghiilor care este un fel de om de încredere pe care îl ai lângă tine atunci când vine vorba de sugestiile unei manichiuri care să atragă toata privirile. Este pachetul complet pe care îl cauți atunci când ideile tale se rezumă la un search pe Pinterest. Așa că nu mai sta pe gânduri și apelează la acest om important în ecuația frumuseții tale.

HEALTHY | ETHICAL | PROFESSIONAL

Shopping Cart