De ce să alegi Bio Gel pentru clientele tale?

Pentru că sănătatea unghiilor clientelor tale ar trebui să fie focusul principal dacă îți dorești ca afacerea ta să fie într-o continuă creștere.

***

Rezultatele se vor vedea imediat dacă vei ține cont de ce cel mai important sfat al specialiștilor din domeniu care au recunoscut că pilirea excesivă a plăcii unghiale este o problema prezentă în multe saloane din întreaga lume.

Îndepărtarea produsului de pe unghii poate fi dificilă și dureroasă și dacă nu este realizată corect poate subția placa unghială.

Unghii sănătoase cu Bio Gel

Pregătite pentru o noua aplicare cu Bio Gel

Dincolo de acest aspect dacă un sistem de manichiură propune pilirea plăcii unghiale pentru a crea aderență înseamnă că ceva este în neregulă.

Evitați să piliți placa unghială și în felul acesta veți reuși să mențineți unghiile clientelor voastre cât mai sănătoase.

O placă unghială pilită de câteva ori în decursul câtorva luni până când aceasta crește definitiv poate cauza probleme în timp: produsul nu mai are de ce să se prindă, se va umfla, se va coji etc.

Situații des întâlnite în saloane! Odată ce clientele vor avea probleme de rezistență, cu siguranță se vor orienta către un alt specialist/alt salon în căutarea rezultatelor dorite.

Această migrare constantă de cliente îți afectează veniturile care ar trebui să fie constante pentru ca tu să te poți gândi la posibilitatea de a-ți căuta o colegă, de exemplu.

Dacă alte sisteme de manichiură necesită pilirea plăcii unghiale pentru aderență, deshidratarea plăcii unghiale și/sau aplicarea unor substanțe care pregătesc unghiile, cu Bio Gel nu trebuie să-ți mai faci griji decât de infuzarea unghiilor cu vitaminele și uleiurile necesare pentru a rămâne sănătoase! Nemaiauzit, nu-i așa?

Cu Bio Gel poți hidrata placa unghială înainte de aplicarea gelului!

Kiwi Scrub conține Vitaminele C și E, extract de rădăcină de ginseng, ulei de floarea-soarelui și de migdale dulci, care contribuie la hidratarea unghiei

VITAMIN DOSE conține o combinație de vitamine care sunt livrate la celule pentru întinerire și hidratare

Imaginează-ți o lume în care nu ai mai avea probleme cu tehnici de lucru imposibile, o lume în care n-ai mai avea cliente care sună după o săptămâna că le-a sărit produsul sau că s-a dezlipit pe laturi. Ar fi o utopie în care clientele vor avea grijă să-și facă programările la manichiură cu luni în avans.

Aceeași clientă, altă manichiură 🙂

Știu că pare imposibil dar cu Bio Sculpture se poate!! Dovada vie sunt cei câțiva tehnicieni care au văzut potențial în brandul nostru și care au ales acest sistem pentru a-și urma visele.

Puteți lua legătura cu oricare dintre ei pentru feedback ca să ne credeți pe cuvânt 🙂

Convinge-te și tu!

Healthy | Ethical | Professional

Shopping Cart