Descoperă alternativa sănătoasă la unghii cu gel, care NU necesită primeri, bonderi sau nivelare prin pilire

Obține o manichiură pe care iubești să o admiri, fără să-ți distrugi unghiile naturale

Vino la salonul Nailtreat, unde folosim singurul sistem pentru orice tip de unghii, aflate în orice stadiu, care lasă unghia naturală, sănătoasă și intactă.

Descoperă alternativa sănătoasă la unghii cu gel, care NU necesită primeri, bonderi sau nivelare prin pilire

Obține o manichiură pe care iubești să o admiri, fără să-ți distrugi unghiile naturale

Vino la salonul Nailtreat, unde folosim singurul sistem pentru orice tip de unghii, aflate în orice stadiu, care lasă unghia naturală, sănătoasă și intactă.

Marți – Vineri: 8:00 – 20:00
Sâmbătă: 8:00-16:00

Ce facem diferit la Nailtreat?

Nu-ți oferim doar o manichiură de care te vei îndrăgosti, ci avem grijă de unghiile tale naturale.

Manichiura cu BIO GEL este destinată tuturor femeilor care doresc o manichiură cu gel, dar NU gel clasic.

Spre deosebire de gelul clasic care: 
❌ Dăunează unghiilor prin tehnica de aplicare și îndepărtare…
❌ Se desprinde și se ciobește…
❌ Provoacă disconfort și senzații de arsură…
❌ Afectează unghia prin pilire

BIO GEL este singurul sistem pentru unghii cu o siguranță de 5 stele

Oferă peste 150 de culori care se pot întări cu LED-uri și care se îndepărtează prin împachetare cu soluție Bio Sculpture special concepută, lăsând unghia naturală, sănătoasă și intactă.

✅ Totodată NU necesită deshidratare înainte de aplicare. 

✅ Este utilizat de către tehnicienii de unghii profesioniști din întreaga lume. 

✅ Oferă o gamă de geluri de tratament pentru unghii moi, medii și dure, aflate în orice stadiu (subțiate, dureroase, exfoliate, stratificate etc) pentru a crea tratamente personalizate.

✅ Se încadrează în standardele vegetariene și non-vegetariane, este 100% vegan și NU utilizează produse de origine animală pentru niciunul dintre ingrediente.

✅ Este alternativa sănătoasă în îngrijirea unghiilor, cu minimum de praf, FĂRĂ PRIMERI, bonderi, mirosuri sau nivelare prin pilire.

Dacă ai avut experiențe neplăcute în alte saloane, atunci manichiura cu BIO GEL este ceea ce cauți.

Iar tehnicienii noștri experți de la Nailtreat sunt aici să se asigure că tu pleci acasă o manichiură pe care iubești să o admiri.

7 motive să vii la salonul Nailtreat
pentru o manichiură cu BIO GEL

Alternativă sănătoasă la unghii cu gel

Astfel le menții naturalețea și sănătatea, în timp ce te bucuri de o manichiură personalizată pentru tipul unghiilor tale.

Durabilitate de 3-5 săptămâni

Datorită opțiunilor de geluri selectate în funcție de nevoile unghiilor tale, poți fi sigură că vei avea o manichiură impecabilă pentru o perioadă lungă de timp.

Experiență non-invazivă

Cu BIO GEL, te bucuri de o experiență non-invazivă și delicată pentru unghiile tale, fără senzații de disconfort sau arsură.

O gamă variată de culori

Ai la dispoziție peste 150 de culori din care poți alege, astfel poți fi creativă și să-ți personalizezi manichiura în funcție de preferințele tale.

Produse vegane

BIO GEL este 100% vegan și nu utilizează produse de origine animală pentru niciunul dintre ingrediente, astfel te poți bucura de o manichiură perfectă, cruelty-free.

Personalizare și tratament specific

Oferim o gamă de geluri de tratament pentru unghii moi, medii și dure, astfel poți beneficia de un tratament personalizat în funcție de nevoile unghiilor tale.

Tratament personalizat

Îngrijire completă

Fiecare programare la Nailtreat include îndepărtarea produsului anterior (BIO GEL), curățarea și îngrijirea unghiilor și a cuticulelor, precum și reaplicarea BIO GEL.

Programează-te acum și bucură-te de o manichiură personalizată unghiilor și preferințelor tale!

Iată doar o parte din manichiurile
realizate la salonul nostru:

Ce servicii oferim la Nailtreat

1. Servicii de manichiură cu BIO GEL

  • Acestea implică o tehnică non-invazivă și delicată pentru unghiile naturale. 
  • Se aplică în straturi subțiri pe unghia naturală (lungimea naturală). 
  • Odată polimerizat, acesta imită mișcarea naturală și flexibilitatea unghiilor naturale, protejându-le pe toată perioada purtării de agresiuni la nivelul plăcii.

Bio Gel este alternativa sănătoasă pentru îngrijirea unghiilor și nu conține chimicale dăunătoare precum formaldehida, rășina de formaldehidă, toluenul, DBP, camforul sau acetona. 

Dacă este aplicat corect și îndepărtat corect nu va fi afectată în vreun fel placa unghială. De asemenea este foarte importantă diagnoza unghiei înainte de a începe manichiura pentru a alege gelurile potrivite acesteia.

2. Servicii de pedichiură și pedichiură orientată medical

  • Mai jos ai lista cu serviciile și prețurile incluse în această categorie:
Preturi pedichiura salon Nail Art

Cum te programezi:

Pentru a afla ce pedichiură ți se potrivește cel mai bine, trimite-ne o poză cu unghiile, și sau tălpile tale.

După analizarea imaginilor îți vom transmite un cost orientativ pentru procedură dar și timpul pe care este nevoie să-l petreci în salon.

Analiza reală a costului/ procedurii va fi efectuată la vizita în salon, de către tehnician.

În ce constă o programare la salonul
de manichiură și pedichiură Nailtreat?

În ce constă o programare la salonul de manichiură și pedichiură Nailtreat?

Fiecare programare este planificată pentru o durată de 2 ore și include:

Îndepărtarea produsului (BIO GEL)

Curățarea unghiilor și a cuticulelor

Reaplicare BIO GEL

Ce trebuie să mai știi

Manichiura BIO GEL trebuie aplicată cu atenție și precizie, pentru a obține rezistență și un aspect natural, de aceea nu putem aloca mai mult de 2 ore pentru fiecare clientă. 

În cazul în care îți dorești un nail art simplu și rapid, îți recomandăm să îndepărtezi produsul acasă. 

Decizia privind nail art-ul se ia în colaborare cu tehnicianul nostru, în funcție de compatibilitatea cu produsele noastre. 

Pentru utilizarea ștampilelor sau a stickerelor, se percepe o taxă de 10 RON per unghie

Ce spun clientele care ne-au vizitat salonul:

Poate te-ai întrebat…

Noi suntem distribuitorul oficial al Bio Sculpture în România și operăm un salon dedicat exclusiv produselor Bio Sculpture. Respectăm în întregime tehnicile și standardele impuse de Bio Sculpture SA.

Punem la dispoziție servicii de manichiură cu BIO GEL, o tehnică non-invazivă și delicată pentru unghiile naturale. Detalii suplimentare despre această procedură pot fi găsite în paginile acestui website, în special în secțiunea de FAQs (întrebări frecvente). Nu realizăm manichiură semipermanentă, gel clasic/construcție, aplicarea de tipsuri sau acryl.

Sterilizarea reprezintă o prioritate absolută pentru noi, și vă asigurăm că respectăm în mod strict toate standardele impuse de lege. De aceea, o realizăm la autoclav. 

Ne preocupăm de curățarea, dezinfectarea și sterilizarea instrumentarului, precum și de igiena generală a salonului și de dezinfectarea tuturor suprafețelor în mod riguros după fiecare clientă!

Pentru informații mai detaliate despre procesul de sterilizare, vă invităm să accesați [Linkul acesta]

Accesează link-ul către programatorul nostru online aici.

Programările la pedichiură se realizează doar prin Whatsapp la 0741 230 240. Te rugăm să ne trimiți poze cu unghiile și tălpile, detalii despre perioada când vrei să ne vizitezi și intervalul orar.

În salonul nostru, manichiura cu BIO GEL costă 200 RON. Prețul poate varia în funcție de fiecare salon partener. Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să contactați direct partenerul.

La Nailtreat oferim o gamă variată de peste 150 culori din care puteți alege. Putem chiar personaliza manichiura cu o culoare unică, creată în salonul nostru!

Procedura durează 2 ore și implică îndepărtarea produsului (BIO GEL – dacă este cazul), igienizarea unghiilor și aplicarea BIO GEL.

Deoarece fiecare brand are propriile tehnici specifice de îndepărtare, iar BIO GEL este îndepărtat folosind împachetarea cu Gel Remover și folie de aluminiu, nu putem îndepărta produse aplicate în alte saloane. Vă rugăm să veniți cu unghii curate, fără produs.

Această manichiură are o durabilitate de peate 3 săptămâni, datorită opțiunilor de geluri pe care le selectăm în funcție de flexibilitatea și nevoile unghiilor. Astfel, putem garanta rezistența pentru toți clienții noștri.

Manichiura cu BIO GEL este destinată tuturor femeilor care doresc o manichiură cu gel (dar nu gel clasic!) care să nu dăuneze unghiilor prin tehnica de aplicare și îndepărtare, care să nu se desprindă sau să se ciobească, care să nu provoace disconfort sau senzații de arsură și care să nu necesite pilire. Dacă ați avut experiențe neplăcute în alte saloane, atunci manichiura cu BIO GEL este ceea ce ați căutat.

Contact

* În imediata vecinătate a Mall Vitan. Intrarea pe stradă se face din Nerva Traian.

Dacă nu ai găsit răspunsul de care ai nevoie, verifică și secțiunea de întrebări frecvente din website (o găsești aici), sau sună la 0741 230 240

Shopping Cart